Traveller.hr

Natrag Home

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Informacije na portalu TRAVELLER. podliježu izjavi o odricanju od odgovornosti i zaštićene su autorskim pravima te su obuhvaćene sustavom zaštite osobnih podataka.

Tvrtka TRAVELLER d.o.o. ne prihvaća nikakvu obavezu niti odgovornost (građansku, ugovornu ili drugačiju) za sadržaje koji su objavljeni na portalu TRAVELLER. isključivo u svrhu informiranja.

Tvrtka TRAVELLER d.o.o. nastoji osigurati da su informacije na portalu TRAVELLER. uvijek ažurirane, pregledne i točne no ne može to jamčiti niti na koji način. Budemo li upozoreni na pogreške ili propuste, uložiti ćemo sve razumne napore kako bi ih ispravili.
Tvrtka TRAVELLER d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za upotrebu podataka ili informacija dostupnih na portalu TRAVELLER. i/ili da su portal TRAVELLER. ili poslužitelj/server koji ga čini dostupnim bez virusa i/ili potpuno funkcionalni, točni i pouzdani, stoga se korisnicima savjetuje poduzimanje svih potrebnih mjera i predostrožnosti prije uporabe tih podataka koje koriste na vlastitu odgovornost.

Tvrtka TRAVELLER d.o.o. ne preuzima odgovornost za poteškoće i / ili štetu uzrokovanu korištenjem portala TRAVELLER. ili sa njime povezanih stranica. Na korisniku je da poduzme mjere predostrožnosti i uvjeri se da što odabere nije zaraženo virusima, crvima, trojanima i sličnim štetnim programima.
Tvrtka TRAVELLER d.o.o. izričito izjavljuje da u trenutku postavljanja poveznica i sadržaja nisu uočeni ilegalni sadržaji, ovo se odnosi na sve pojavne oblike sadržaja na internetu bilo vanjske (sadržaji van matične domene) ili unutarnje ( sadržaji unutar matične domene).
Informacije dostupne na portalu TRAVELLER. mogu imati poveznice na vanjske stranice nad kojima tvrtka TRAVELLER d.o.o. nema nikakvu kontrolu i za koje ne preuzima nikakvu odgovornost.
Tvrtka TRAVELLER d.o.o. zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu TRAVELLER. te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Tvrtka TRAVELLER d.o.o. nema nikakvu odgovornost (građansku, ugovornu ili drugačiju) ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu TRAVELLER..
Portal TRAVELLER. ne predstavlja savjet, ponudu ili poziv na kupnju a informacije sadržane na njemu nisu neovisno potvrđene i ne zastupa se ili jamči izričito, podrazumijevano ili prešutno da jesu te se ne bi trebalo oslanjati na poštenje, točnost, potpunost ili ispravnost tih informacija ili mišljenja sadržanih na portalu TRAVELLER..
Tvrtka TRAVELLER d.o.o. te nitko iz tvrtke TRAVELLER d.o.o., savjetnik ili predstavnik neće imati bilo kakvu odgovornost (građansku, ugovornu ili drugačiju, iz nehaja ili na drugi način) za bilo kakav gubitak iz bilo kojeg razloga koji proizlazi iz korištenja portala TRAVELLER. ili njegovog sadržaja ili na drugi način proizlazi u vezi sa portalom TRAVELLER. te neće biti odgovorni za bilo kakav poslovni gubitak ili gubitak dobiti niti za bilo kakav izravni, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu uslijed neispravnosti, netočnosti ili korištenja informacija.
Tvrtka TRAVELLER d.o.o. zadržava sva prava na portal TRAVELLER.. Reproduciranje, distribucija, umnožavanje ili objavljivanje bilo kakvih informacija sa portala TRAVELLER., bez prethodnog pismenog odobrenja strogo je zabranjeno.
Tvrtka TRAVELLER d.o.o. vlasnik je određenih materijala koji se nalaze na portalu TRAVELLER. i ima ekskluzivna prava raspolaganja tim materijalima te može obustaviti ili zaustaviti pružanje podataka bilo kojoj pravnoj ili fizičkoj osobi ako ima razlog vjerovatida se podaci zlouporabljuju ili netočno prikazuju.
Materijali se mogu čitati na zaslonu mobilnih uređaja online i smiju se koristiti samo privatno za osobne svrhe, dok su bilo kakva uporaba i/ili daljna distribucija, objavljivanje i/ili umnožavanje ili na drugi način reproduciranje ili stavljanje na raspolaganje svih ili dijela materijala pravnim ili fizičkim osobama strogo zabranjeni. Ovime primate na znanje da je tvrtka TRAVELLER d.o.o. jedini i isključivi vlasnik svih prava nad portalom TRAVELLER. i interesa u istom. Suglasni ste da vam se pravima dodijeljenima na temelju ovoga dokumenta ne prenose nikakva prava, vlasništvo ili interesi nad portalom TRAVELLER. Portal TRAVELLER. ne smijete koristit na način drugačiji od izričito određenog u ovome tekstu.